OfficeConnect - разговори от телефона центерала

  • Разговори през Интернет за офис

OfficeConnect - тел. разговори от телефона централа

OfficeConnect Ви дава възможност да избирате тел. номера в България и чужбина и да говорите със Skype от офис централа.

За свързване с Интернет се използва VoIP GW с FXS, FXO, BRI или PRI портове.

FXS gateway се използва за свързване с външните линии на тел. централа.

Разговори от тел. централа с FXS VoIP GW.

ISDN gateway се използва за свързване с външните ISDN BRI или PRI линии на тел. централа.

Разговори от ISDN портове на тел. централа

FXO gateway се използва за свързване към вътрешните постове на тел. централа.

Разговори от FXO порт на тел. централа.

Характеристика на услугата

  • VoIP протоколи: SIP или H323.
  • Автоматично избиране на най-подходящия кодек - G711, G729, G729a, G726, G723.1, iLBC, GSM в зависимост от програмата с която се работи.
  • Работи с реални или нереални IP адреси - автоматично разпознава NAT.
  • Работи зад корпоративен firewall.
  • Услугата може да използва ADSL с динамичен IP адрес.
  • Свързване на тел. апарати.
  • Услугата се използва без необходимостта на компютър.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик. Представител за България на водещите международни телекоми. Работи над 10 години. Shop - продажба на едро и дребно Безплатни тел. разговори. SMS Най-голямата международна борса за IP телекомуникационни услуги Предлага висококачествени услуги за малкия и големия бизнес. Предоставя система за избор на оператор.

CallCenter

voip

PBX

Trunk

SIP

H323

Интернет телефония

shop service. Услуги за тел. кабини SIP H323 - Trunk. Директна свързаност. Услуги за телекоми. taxi. Услуги за таксиметрови фирми Услуги за реселъри. Без инвестиция започваш бизнес с висока доходност. Предимства на VoIP за телефонна централа: По-ниски разходи: VoIP разговорите обикновено са по-евтини от традиционните телефонни разговори, особено за международни обаждания. По-голяма гъвкавост: Можете лесно да добавяте или премахвате потребители, както и да променяте функциите според нуждите си, без да е необходимо допълнително окабеляване. Подобрена функционалност: VoIP телефонните централи предлагат широк набор от функции, които не са налични при традиционните системи, като например: Видео разговори Конферентна връзка Автоматична телефонна секретарка Гласова поща Запис на разговори Интеграция с CRM системи Мащабируемост: VoIP телефонните централи могат лесно да се мащабират, за да отговорят на нуждите на вашия бизнес, независимо дали имате малък офис или голяма организация с множество локации. Мобилна работа: С VoIP можете да осъществявате и приемате бизнес телефонни обаждания от всяко устройство с интернет връзка, като настолен компютър, лаптоп, смартфон или таблет. Това е чудесно за мобилни служители и екипи, които работят отдалечено.