Call Center, Automatic messages

Нива и права на достъп. Безплатно!

  • Access levels

Нива и права на достъп

Безплатна услуга!

Access levels

  Правата на достъп на агентите в Call Center се определят от администраторите или мениджърите на системата, които контролират и управляват софтуера за контактен център.

  Правата на достъп са насочени към регулиране на това, кои функции, данни и ресурси операторите могат да използват в системата.

Йерархични нива в Call Center:

  • Администратор: Има всички права за създаване, управление и изтриване на агенти. Зрежда и администрира Call List. Управлява достъпа на агентите до Call List. Има достъп до всички статистики и записи на разговорите. Може да използва функции за обучение и преслушване в реално време на работата на агентите.
  • Ръководител на екип (Team Leaders): Няма права за създаване, управление и изтриване на агенти. Не може да администрира Call List. Управлява достъпа на агентите до Call List. Има достъп до всички статистики и записи на разговорите. Има достъп до насрочените срещи на всички агенти. Може да използва в реално време функциите за обучение и прослушване на работата на агентите.
  • Агент (Call Center Agents): Може да работи само с Call List към които има достъп. Може да използва CRM системата за провеждане на разговори; Изпраща на SMS; Следи историята на всеки потребител; Да слуша запис на своите разговори; Има достъп до календара за срещи; Може да изпраща съобщения до всички в Call Center.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

Call Center

voip

PBX

Trunk

Контакт център

Администриране

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.