Call Center, Контакт център, Automatic messages

Контакт център - автоматични съобщения. Безплатно!

  • Callcenter CRM Automatic messages

Call Center - CRM - Автоматични съобщения

Безплатна услуга!

Automatic messages

  Автоматичните съобщения са предварително записани аудиофайлове, които се възпроизвеждат автоматично в началото на разговора при който агента е набрал клиента.

  Тези съобщения могат да се използват с различни цели и функции. Ето някои примери:.

  • Приветствие и идентификация: Звуковите съобщения могат да съдържат приветствие и идентификационна информация, която да представи компанията, от името на която се провежда разговорът.
  • Законови изисквания и предупреждения: Звуковите съобщения могат да съдържат информация относно законови изисквания или предупреждения, които трябва да бъдат представени на клиентите в началото на разговора. Това може да включва декларации за записване на разговора, политики за поверителност, уведомления за контрол на качеството и други.
  • Придобиване на съгласие: В определени случаи, звуковите съобщения могат да бъдат използвани, за да поискат съгласие от клиентите за определени условия или действия. Например, клиентите могат да бъдат помолени да потвърдят, че са запознати с общите условия и се съгласяват с тях, или да предоставят съгласие за записване на разговора.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

Безплатен Контакт център

Free CallCenter

voip

PBX

Trunk

Безплатни разговори

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.