Center, Call, Shop, Automatic messages

Блокиране на входящи обаждания. Безплатно!

  • Black list

Black list - Блокиране на входящи обаждания

Безплатна услуга!

Black list

  "Blacklist" (черен списък) за входящи обаждания се използва, за да се блокират или ограничат обажданията от определени номера или източници.

  Това е инструмент, който помага на потребителите или организациите да филтрират нежеланите или досадни обаждания и да засилят контрола си върху това, кои номера имат право да ги достигнат.

Възможности на Black list за блокиране на входящи обаждания:

  • Цел на услугата: Черният списък може да помогне на хората и организациите да се фокусират върху важните обаждания, като филтрират тези, които не са от значение или са потенциално нежелани..
  • Защита от спам и измамни обаждания: Черните списъци за входящи обаждания се използват и за защита срещу спам и измамни обаждания. Такива обаждания често идват от непознати или фалшиви номера, и добавянето на тези номера към черния списък може да предпази потребителя или бизнеса от тези нежелани контакти.
  • Режим на работа: Изпращане на SMS съобщението не зависи от времевия диапазон на позвъняването. Услугата функционира както през работното време така и извън работното време.
  • Конфигуриране и настройка: Черните списъци предоставят на администратора настройки за управление, позволявайки им да добавят, премахват или редактират номера според техните нужди.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги

CallCenter

voip

PBX

Trunk

ниски цени

Блокиране на входящи обаждания. Black list. Предимства на блокирането на входящи обаждания: Защита от нежелани обаждания: Можете да блокирате telemarketing, robocalls, спам обаждания и други нежелани обаждания. По-голям контрол: Вие решавате кои номера могат да ви се обаждат. По-спокойствие: Няма да се притеснявате от нежелани обаждания.