Center, Call, Shop, Automatic messages

Бутон за входящо набиране от уеб страници

  • Call button

Call button за уеб страници

Call button

  CallButton за уеб страница е интерактивен елемент - бутон, който цели да улесни бързата комуникация между посетителите на уеб страницата и служителите в CallCenter.

  Когато потребител кликне върху него, телефонната система установява обаждане към предварително зададен вътрешен телефонен номер или група от номера, свързани с CallCenter-а.

CallButton за уеб страница има следните предимства:

  • Бърза и лесна връзка: Посетителите на уеб страницата могат бързо и лесно да се свържат с оператори в CallCenter, без да се налага да търсят или въвеждат телефонни номера.
  • Подобряване на обслужването на клиенти: С помощта на CallButton, клиентите могат бързо да получат необходимата помощ или информация, като използват телефонната линия на CallCenter.
  • Повишаване на ефективността: Ако CallButton се използва в контекст на електронна търговия или други онлайн услуги, той може да повиши ефективността на обслужване, като предоставя лесен начин за комуникация с клиентите.
  • Опростена аналитичност: Често CallButton е свързан с аналитични инструменти, които позволяват на фирмата да прави лесни анализи за комуникацията с клиентите.
  • Лесна интеграция: Интеграцията се осъществява с помощта на предварително подготвен от нас HTML код. Това услуснява разработчиците и програмистите лесно и бързо да интегрират услугата.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

CallCenter

voip

PBX

Trunk

Входящо набиране

Контакт център

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.