Call Center, Контакт център, Запис на разговори, телефонни разговори, телеком услуги, ниски, цени, VoIP

Интернет телефония. Запис на разговорите.

  • Call center CRM Call Recording

CRM - Call recording - Запис на разговорите

Call recording

  Записът на разговорите за Call Center е процесът на записване и съхранение на аудио-файлове от разговорите, които се провеждат между операторите и клиентите.

функционалности и предимства:

  • Обучение и обратна връзка: Записите на разговорите са полезни за обучението на нови оператори и подобряването на уменията на съществуващите. Мениджърите и треньорите могат да прослушват записите и да предоставят конструктивна обратна връзка на операторите, за да подобрят техниките си по обслужване на клиенти.
  • Оценка на качеството на обслужване: Записите се използват за оценка на качеството на обслужването в Call Center. Мениджърите и квалификационните специалисти могат да прослушват разговорите, да оценяват вежливостта, компетентността и ефективността на операторите и да извличат важни данни за подобряване на клиентското обслужване.
  • Съответствие с регулации и законови изисквания: В някои отрасли и региони записът на разговорите е задължителен, за да се спазват регулациите и законовите изисквания. Това може да включва финансови услуги, здравеопазване, телекомуникации и други сектори, където се изисква документиране и съхранение на комуникацията с клиентите.
  • Разрешаване на спорове: Записите на разговорите служат като доказателство в случаи на спорове или недоразумения с клиентите.

Съхранение на аудио-файловете

  • Аудио-файловете се записват във WAV формат.
  • Съхраняват се най-малко три месеца.
  • Могат да бъдат прослушвани чрез CRM.
  • Предвидена е възможност за изтегляне на локално устройство.
  • API за изтегляне и прослушване.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

Безплатен Контакт център

Free CallCenter

voip

PBX

Trunk

Безплатни разговори

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.