Call Center, Контакъ център, телефонни разговори, тел. кабини, телеком услуги, VoIP Gateway, ниски, цени, доставчици, gateway, wholesales, premium

Контакт център - Predictive dialer

  • Predictive dialer

Callcenter CRM - Predictive dialer

Безплатна услуга!

Predictive dialer

  Predictive dialer набира клиентите и когато отговорят на обаждането ги свързва със свободен агент.

  Predictive dialer използва изкуствен интелект за да автоматизира и оптимизира процеса на набиране на номера в Call Center.

  Разработен с с цел да увеличи производителността на агентите и да подобри ефективността на обажданията.

Етапи при набиране на номера с Predictive dialer:

  • Анализ на обажданията: Predictive dialer анализира статистически данни и характеристики на предишните обаждания, като средно време за разговор, процент на отговорите, време на отговор. Той използва тези данни за изчисляване на оптималния брой номера, които трябва да бъдат набрани, за да се постигне оптимална заетост на агентите и минимално време на прекъсване между разговорите.
  • Предвиждане на наличността на агенти: Използвайки прогнозиращи модели, Predictive dialer предсказва наличността на свободни агенти в предстоящия период. Това му позволява да набира нови номера преди свършването на текущите разговори, за да осигури непрекъснат поток от връзки за агентите.
  • Автоматично набиране на номера: Спрямо прогнозите и предварително дефинирани правила, Predictive dialer автоматично набира нови номера, докато агентите са на разговор или след приключване на разговорите им. Това осигурява непрекъснат поток от връзки за агентите, без необходимостта те да набират номера ръчно.
  • Управление на разговорите: Когато Predictive dialer разпознае, че номерът е отговорен от човек, то автоматично го свързва със свободен оператор. Той може да осъществява автоматично пренасочване, да предоставя възможност на агента да приеме връзката или да използва комбинация от тези функции, за да оптимизира обработката на разговорите.

Възможност за настройки на Auto Dialer:

  • Настройка за скриване на номерата на избиране. Подходяща възможност за предотвратяване от кражба на информация от агентите.
  • Известяване по Viber за изчерпване на информацията от предварително дефинираните списъци.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги

Predictive dialel

Aoto dialel

CRM

Безплатен Контакт център

CallCenter

voip

Trunk

Predictive dialer е софтуерен инструмент, който се използва в Call центрове за автоматично набиране на телефонни номера от списъци с контакти и предоставяне на връзка с оператори, когато се очаква да има свободни линии. Този инструмент използва алгоритми и прогнозиращи модели, за да определи кога вероятността за успешно свързване с клиент е най-висока и автоматично набира номерата от списъка, за да минимизира времето на чакане за операторите и да увеличи тяхната продуктивност. Автоматично набиране: Predictive dialer автоматично набира телефонните номера от списъци с контакти, без нужда от ръчно въвеждане от страна на операторите. Алгоритми за прогнозиране: Използва сложни алгоритми за прогнозиране и