Center, Call, Shop, Automatic messages

Групи за входящи разговори. Безплатно!

  • Ringing group

Ringing group - Групи за входящи разговори

Безплатна услуга!

Ringing group

  "Ringing group" (Група за звънене) в IVR (Interactive Voice Response) системата се отнася до функционалност, при която обажданията се пренасочват към група от телефони, които започват да звънят едновременно, докато един от тях ги приеме. Тази функция се използва, когато е необходимо да се осигури по-бърз отговор на обажданията и по-ефективно обслужване на клиентите.

  "Ringing group" е полезен инструмент в сценарии, където е важно да се осигури бърз и ефективен отговор на обажданията, особено в ситуации, където оперативността и времето за обслужване на клиентите са ключови. Този метод може да бъде приложен в различни контексти, като CallCenter, клиентски услуги, поддръжка и други сценарии, където отговорът на обажданията е от съществено значение.

  "Ringing group" се конфигурират за интерактивните функции на IVR. При избрана цифра от клавиатурата на телефона разговорите да се насочат към предварително зададена група от номера.

  "Ringing group" се използва и при системи които не използват IVR. При тях входящото обаждане се пренасочва към групата от предварително зададени номера.

Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

CallCenter

CRM

PBX

Trunk

DID

Телефонни разговори

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.