Center, Call, Shop, Automatic messages

Автоматично изпращане на звукови съобщения

  • Send automatic voice messages

Автоматично изпращане на звукови съобщения

Send automatic voice messages

  Автоматичното изпращане на звукови съобщения е процес, при който BG-Tel автоматично изпраща предварително записани звукови съобщения към телефонни номера по зададен списък.

  Това е полезен инструмент в областта на масовите комуникации и маркетинга, който позволява на организациите да достигат до голям брой хора с персонализирани или масови звукови съобщения, без да е необходимо да ангажират персонал за това.

Подготовка и изпращане на автоматични звукови съобщения

  • Подготовка на call list. Можете да инсталирате нов call list в CRM или да използвате предварително обрботен списък.
  • Автоматичното изпращане на звукови съобщения. Съобщението се записва предварително и се подготвя за изпращане. Това може да бъде гласово съобщение, записано от професионален водещ глас или съобщение, генерирано от текст-към-говор (TTS) система.
  • Настройка за изпращане на звуковите съобщения. Изпраща се предварително подготвеното звуково съобщение към сървъра. Настройват се броя на едновременно изпратените съобщения.
  • Активиране на автоматично изпращане на съобщенията. За да се стартира процедурата по изпращане е необходимо да се смени статуса на call list на активен.
  • Можете да използвате известяване по Viber при изчерпване на информацията от дефинираните списъци.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

CallCenter

Звукови съобщения

Voice message

Call center

Контакт център

Телефонни тазговори

Безплатни разговори

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.