Скриптове за CRM, Call Center, Контакт център, Dialer, Auto dialer, Predictive dialer, телефонни разговори, ниски цени

Скриптове в контакт център CRM. Безплатно!

  • Callcenter CRM - Скрипт

CRM - Scripts - сценарий за обслужване на клиенти

Безплатна услуга!

Call list

  Скриптът за Call Center е предварително подготвен текст, който операторите използват по време на разговор с клиенти. Той предоставя структура и насоки за провеждането на ефективен разговор, като подкрепя операторите в предоставянето на информация и решаването на въпроси или проблеми на клиентите.
   Скрипт насочва агентите, като помага за намаляване на грешките и повишаване на ефективността.

Скриптът може да съдържа следните елементи:

  • Поздрав и самоличностно представяне: Скриптът обикновено започва с поздрав и представяне на оператора. Това помага да се установи вежлив контакт с клиента и да се създаде начална връзка.
  • Уточняване на целта на обаждането: Скриптът включва въпроси или изявления, които помагат да се определи целта на обаждането и да се разбере как операторът може да помогне на клиента.
  • Предоставяне на информация: Скриптът предоставя на операторите ключова информация, която трябва да бъде споделена с клиентите. Това може да включва предложения за продукти или услуги, информация относно текущи промоции или отговори на често задавани въпроси.
  • Разрешаване на въпроси или проблеми: Скриптът включва насоки за решаване на въпроси или проблеми, които клиентът може да има.
  • Завършване на обаждането: Скриптът предлага указания за завършване на разговора по подходящ начин. Това може да включва благодарности на клиента за времето, отделено за разговора, и оставане на разположение за бъдещи въпроси или нужди.

Подготовка и работа със скриптове

  • Можете да си подготвите предварително голямо количество скриптове. Системата позволява писане на текст или импортиране от текстообработващи програми.
  • Към всеки Call list могат да се присъединят три скрипта. Агента сам избира с кои от тях ще работи.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

Скриптове за CRM

Безплатен Контакт център

Call Center

Predictive dialel

Aoto dialel

CRM

voip

Trunk

Безплатни разговори

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.