Center, Call, Shop, Automatic messages

Spy, Whisper - мониторинг и обучение. Безплатно!

  • Spy, Whisper

Spy, Whisper - мониторинг и обучение

Безплатна услуга!

Spy Whisper

   "Spy" и "Whisper" са функции в контактните центрове, които предоставят възможности за мониторинг и обучение на операторите, които са предпоставки за високо качество на обслужването на клиентите.

"Spy" и "Whisper" са полезни инструменти в контекста на обучението, менторството и управлението на качеството в контактните центрове.

Spy - подслушване на телефонен разговор

  • Обучение и мониторинг: С функцията "Spy" мениджърите или администраторите в реално време могат да слушат телефоните разговори между оператора и клиента без да бъдат чути от тях. Това позволява на ръководителите да мониторират ефективността на операторите и да предоставят обратна връзка за подобрение.
  • Качество на Обслужването: "Spy" се използва за оценка на качеството на обслужването, следене на съобразяването със стандартите и откриване на възможности за обучение.

Whisper (Шепот) - подсказване на оператора

  • Обучение на Операторите: "Whisper" позволява на мениджърите или администраторите да говорят на оператора по време на разговора с клиент. Клиента не чува какво се говори на оператора. Това се използва за обучение на нови служители, предоставяне на съвети или упътване в реално време.
  • Използва се за анализ на работа на VoIP устройството на агента, както и за неговата настройка.
  • Поддръжка на Оператора: Функцията "Whisper" предоставя възможност на ръководителите да подкрепят операторите по време на обаждане, като им предоставят инструкции или информация, без да бъдат чути от клиента.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

CallCenter

voip

PBX

Trunk

CallShop

кабини

gateway

phone

ниски цени

cisco

Grandstream

Yealink

Fanvil

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.