Center, Call, Shop, Automatic messages

SMS при неотговорено входящо повикване

  • Unanswered SMS

Unanswered SMS - Изпращане на SMS при неотговорено входящо повикване

Unanswered SMS

   Изпращане на SMS при неотговорено входящо повикване Ви дава възможност да изпращате SMS съобщение на позвъняващия мобилния телефон ако никой не е отговорил на входящото повикване.

  Unanswered SMS е ефективен начин за поддържане на комуникацията с потребителите, клиентите и предоставяне на информация в реално време.

Възможности на Unanswered SMS:

  • Цел на услугата: Имейл уведомленията могат да бъдат изпратени с цел да се предаде информация на клиента при неприет входящ разговор.
  • Съдържание на SMS съобщението: Съдържанието на SMS съобщението се определя от администратора и може да бъде променено по всяко време. Възможно е използването на различни езици като дължината на съобщението зависи от стандарта на SMS услугата. За съобщение на кирилица тя е 70 символа а при използване на латиница е 140 символа.
  • Режим на работа: Изпращане на SMS съобщението не зависи от времевия диапазон на позвъняването. Услугата функционира както през работното време така и извън работното време.
  • Конфигуриране: Конфигурирането се извършва от администратора на системата. Той активира услугата и въвежда текста на SMS съобщението.
Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

SMS

СМС

DID

Входящо повикване

CRM

Телефонни разговори

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.