SMS по шаблон, Center, Call, Shop, телефонни разговори, тел. кабини, телеком услуги, VoIP Gateway, SIM card, ниски, цени, таксуваща, отчитаща, система, доставчици, gateway, wholesales, premium, пари, pari

Изпращане на групов SMS по шаблон

  • Изпращане на групови персонализирани съобщения

Изпращане на групов SMS по шаблон

Изпращане на SMS с шаблон

SMS по шаблон е услуга на BG-Tel за изпращане на SMS на много номера по шаблон.

Тя позволява груповите съобщения да съдържат персонална информация за всеки получател. Можете да задавате собствено лого.

Няма изискване за броя изпратени съобщения.

За услугата

Всеки потребител на BG-Tel получава достъп до билинг системата. От там се изпращат шаблонните съобщения.

Последователност за подготовка и изпращане:

1. Подготовка на файл с номера и данни за шаблоните. Подготвяте текстов файл с колони разделени с табулатор. Информацията за всеки отделен номер трябва да е на нов ред. В първата колона записвате GSM номера а в останалите данни за шаблоните.

2. Подготовка за изпращане. Необходимо е да попълните следната информация:

Лого. Това е Вашият тел. номер или текст. Максималната дължина е 11 символа. Не се допуска изписване на кирилица.

Например: Когато получавате SMS Вие виждате номера на изпращача. Ако използвате услугата на BG-Tel можете да зададете текст. Когато се получи SMS-а ще се вижда вместо номера текста зададен от Вас.

Файл с номерата и шаблоните Посочвате къде е записан файла с номерата и шаблоните.

Текстово съобщения. Това е текста на съобщението. За да вмъкнете съответните данни от шаблона използвате бутона за съответното поле. Текста може да бъде изписан на кирилица или латиница. Дължината може да е до 140 символа на латиница и 70 на кирилица.

3. Проверка и визуализиране на съобщенията. Системата проверява валидността на номерата и Ви показва подготвените SMS-и за изпращане.

Приложение

  • Изпращане на персонализирана информация.
  • Поздравления за празници.
  • Реклама за стоки и услуги.
  • Информация за предстоящи събития.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица bulk-sms-po-shablon.html Bulk SMS от фаил със собствено лого.

СМС

SMS

Bulk SMS

VoIP

Trunk. Директна свързаност taxi. Услуги за таксиметрови фирми Телефонни разговори.
Bulk. Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване.