Качествени разговори през интернет!

  • разговори

Какво представлява технологията - VOIP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) е технология за пренос на глас през Интернет. Интернет разговори могат да се провеждат при наличието на качествена Интернет връзка. Тази услуга е същата като телефонната услуга, предлагана от всеки местен телеком, с тази разлика, че гласът се цифровизира и посредством Интернет се пренася до желаното направление и там отново се трансформира в глас.

VoIPсървърите са снабдени с мощни звукови процесори предназначени за дигитализация на звука. Те се грижат за подтискане на ехото и компенсиране закъснението на сигнала.

VoIP услуги

Да печелим лесно пари Цени за интернет телефония Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

CallCenter

voip

PBX

Trunk

CallShop

кабини

Интернет

gateway

phone

ниски цени

cisco

Grandstream

Yealink

Fanvil

разговори

shop service. Интернет услуги за тел. кабини SIP H323 - Trunk. Директна свързаност. Internet yслуги за телекоми. taxi. Услуги за таксиметрови фирми Услуги за реселъри. Без инвестиция започваш бизнес с висока доходност. Call Center - услуги за кол център. Избор на доставчик.
Internet. Интернет. Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения за Voip услуги. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Технологията не е ограничена в брои едновременни рзговора. Не е чуствителна към качеството на свързаността. Много е гъвкава. Вчики доставчици минават мигрират към тази услуга.