Управление и статистика, Auto dialer, Predictive dialer, WebRTC, Click2call, Call Center, Контакт център, Ръчно набиране от инсталиран софтуер

Управление, статистика и мониторинг. Безплатно!

  • Управление и статистика

Управление, статистика, мониторинг и обучение на агенти.

Безплатна услуга!

CRM за контакт център

  Статистиката и мониторингът в контактния център са от съществено значение за оценка на ефективността, качеството на обслужването и за вземане на информирано решение за подобрения.

  BG-Tel предлага трасиране на телефонните разговори като важен инструмент за управление на контактни центрове.

  Методите за обучение които осигуряваме са ключов елемент за успешно управление на контактни центрове и поддържане на високи стандарти на обслужване на клиентите.

Важни функционалности за управление на контактен център.

Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги VoIP услуги за мобилни телефони CallShop услуги за фирми и часни лица

CallCenter

voip

PBX

Trunk

Можете да печелите без да инвестирате. Разгледайте нашите предложения. Станете наш консултат. Телеком услугите които предлагаме гарантират високо качество, лесна настройка и безпроблемно обслужване. Web базирана отчитаща система Ви позволява с лекота да получавате билинг информация за телеком услугите които сте използвали. Повече от 16 години работим за Вас. Използвайте нашите услуги за да намалите разходите си - Без месечни такси и скрито таксуване.