Auto dialer, Predictive dialer, WebRTC, Click2call, Call Center, Контакт център, Ръчно набиране от инсталиран софтуер

Dialer за контакт център. Безплатно!

  • Dialer - Auto dialer, Predictive dialer

Dialer - Набиране на телефонни номера

Безплатна услуга!

CRM за контакт център

  "Dialer" за контактен център е софтуерна или хардуерна система, която автоматизира процеса на набиране на телефонски номера и управление на телефонските обаждания.

  BG-Tel предлага различни методи за телефонно избиране. Всеки от тях е с различна степен на автоматизиация и оптимизира времето на оператора за подготовка за разгора, изчакване на свързване на с клиента и записване на събраната информация.

Методи за телефонно набиране предлагани от BG-Tel:

Всички начини на телефонно набиране могат да се използват самостоятелно или през CRM на BG-Tel.

Да печелим лесно пари Фирмена политика Цени съобразени с Вашите желания Да печелим лесно пари без да правим инвестиция Основни цели и задачи поставени през фирмата. Цени отговарящи на Вашите изисквания. Всеки може да избере качество (Wholesales, Premium); вид рутиране (LCR, DVR, BCR); международен доставчик.
Тел. кабини устройства за отчитане на трафик Shop - продажба на едро и дребно CallCenter - надежни и качествени услуги

CallCenter

voip

PBX

Trunk

Дайлер за call center (Call Center Dialer) е софтуерна програма, която се използва в центровете за повиквания, за да автоматизира и оптимизира изходящите обаждания (outbound calls). Може да се срещнете и с наименованията "outboud dialer" или просто "dialer". Ето някои от основните функции на дайлера за call center: Автоматично набиране на телефонни номера: Дайлерът може да набира телефонни номера автоматично от предварително създадени списъци. Това спестява време на агентите на центъра за повиквания, тъй като не им се налага да набират номерата ръчно. Премахване на линии с мъртви линии и гласови пощи: Дайлерът може да открие линии с мъртви линии и гласови пощи, така че агентите да не губят време, звънейки на номера, на които никой няма да отговори. Оптимизиране на разпределението на повикванията: Дайлерът може да разпределя повикванията към наличните агенти, като се вземе предвид тяхната натовареност и умения. Запис на разговори: Дайлерът може да записва разговори с клиенти за целите на обучението и контрола на качеството. Интеграция с CRM системи: Дайлерът може да се интегрира с CRM (Customer Relationship Management) системи, за да предостави на агентите информация за клиентите, с които се свързват.